5 места за сватба около Пловдив

Сватбата е един от най-специалните поводи в човешкия живот. Събитие, което е микс от чувства – любов, вълнение, притеснение, копнеж, желание и не на последно място притеснение и стрес. Последните две идват най-вече от подготовката за празненството. Само, който е минал или му предстои да мине по този път, знае колко времеемко е организирането на сватбена церемония, затова всеки иска верен партньор в преживяването, а именно мястото, на което ще се празнува събитието. Каквото и да си говорим – не можем да правим компромиси в този ден. Всеки иска най-доброто и най-красивото място, на което да сподели този върховен миг на любов и да запечата в снимки едни приказни преживявания, които да го топлят в годините.

Тук ще ви представим 5 места в Пловдив, на които можете да отпразнувате незабравимо сватбеното и тържество.

Mvruda Secret Garden

Ако сте почитатели на природата, зеленината и всичко, което ни доближава до истинската ни същност, това е вашето място. Ресторантът представлява закрита градина, която създава досущ усещането, че сте навън в градината на някой дворец. Изчистено и семпло, в същото време истински изискано и направено  вкус. Бялото преобладава – символ на чистата и искрена любов, както и лампичките, които да осветяват пътя на влюбените. Зеленината пък създава усещане за свежест и свобода. Всичко вкупом ще създаде приказка, в която ще бъдете главни герои.

Сватбен комплекс Garden Weddings

Ако сте почитатели на градински сватби и такива на открито, там ще бъдете на точното място. Ключът към усещането за лукс е в простотата и те са го постигнали. В красивата градина са разположени големи бели шатри с кръгли маси в тях. Има безплатен паркинг за гостите, а капацитет на мястото е за поне 450 човека. Ако времето реши, че ще се развали – не е притеснявайте. Шатрите могат да се затварят и никой няма да се намокри.

Гранд хотел Пловдив

Това е класика в жанра. В зависимост от вашите предпочитания – нещо по-обикновено или пък луксозно, нестандартно и авангардно или простичко и изчистено, можете да изберете един от няколкото им ресторанта. А, те са ресторант Бендида, Евмолпия , Евридика и зали Москва и Париж.

Сватбена зала Роял

Това е зала, проектирана специално за сватби. Намира с в района на Асеновград и е първата такава по рода си в България. Всичко в нея е създадено с вкус, усещане за романтика, любов и изключително желание да се направи нещо неповторимо. Дизайнът е неповторим и не може да се сравни с нищо познато. В залата има голям дансинг, предназначен не само за гостите, но за най-специалния момент, а именно първият младоженски танц. Дансингът има такова разположение, че да бъде видим от всички краища на залата, което е уникално. Светлини, меню, музика и украса – не трябва да мислите за нищо, а само да кооперирате вкуса си с организаторите. На тази територия се предлага и младоженски апартамент, който при ваше желание може да използвате. Капацитетът е за поне 400човека и има безплатен паркинг.

Парк и СПА хотел Марково

Това е място, което крещи „лукс”. Тук нямаме предвид някое натруфено и много претенциозно място, а точно онова, което да бъде единствено по рода си. Място, което ще остане не само във вашите сърца като младоженци, но и на всички гости. Намира се на перфектно разстояние – само на 2км от Пловдив, а в същото време ще имате усещането, че сте се пренесли в друга реалност. Усещането е магическо. Отвън има неповторима гледка, мястото е в прегръдките на планината, природа, басейн и какво ли още не. Няма как да не споменем, че фотосесията, която ще си направите ще бъде невероятна. Церемонията може да бъде изнесена отвън с традиционната арка и всичко останало. Ресторантът Bella Donna  е изключително изискан, дизайнът му включва само светли и нежни цветове, мястото предлага DJ и е шумоизолирано, което ви дава възможност да имате парти до зори. Ако искате на територията ан хотела може да се възползвате от специален апартамент за младоженци и отпускащи СПА на сутринта.

Пловдив е отлична локация за сватбени тържества. Там е мястото, на което топлото време се задържа най-много и това прави  сватбата на открито мисия възможна за дълго време. Местата за незабравимо прекарване са много, но не забравяйте, че най-важното е да носите добро настроение и вълнението скоро да се вречете във вярност завинаги.

Източник: The World of Diamonds